Avis

4.9
basé sur 12 avis
Alain Truyts (Kapellen, Belgium)
In het kasteel zelf is het heerlijk toeven

Het kasteel is gelegen in een zeer mooie landelijke omgeving waar het heerlijk, rustig wandelen is. In het dorp vind je een goede bakker, een winkeltje met basisvoorzieningen en een café waar je ook dagschotels kan eten. Op ±15 km ligt Lapalisse waar je zowel kleine handelszaken als grote supermarktketens vindt. Wie graag eens naar een mooie, aangename stad rijdt kan Vichy bezoeken, op ±40 min. rijden. In het kasteel zelf is het heerlijk toeven, de kamers zijn ruim en de bedden zijn comfortabel. En dan is er de prachtige tuin en het moderne, goed onderhouden zwembad met ligbedden, parasols en een eettafel. Als je dan toch nog iets tekort komt staan Alle en Linda klaar met raad en daad. Wij verbleven er met 8 volwassenen, een tiener en een 6 weken oude baby en beleefden een schitterende vakantie.

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 6/2019

Therese Ostberg (Malmö, Sweden)
A true palace! Well equipped, exceptionally neat and clean

We (5 adults and 5 children in ages 1-7) spent a week in this wonderful place, a true palace! Well equipped, exceptionally neat and clean, great communication and the fabulous pool and belonging terraces made this to one of our best vacations ever. The chateau is fantastic and located in a small village where we could get our daily breakfast bread and if needed some food from the small shop/restaurant. (Only 15 min to a supermarche of good size) - we give our highest recommendation to Alle and Lindas place.

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 5/2019

Mia Van Doorne (België)
“Prachtig en stijlvol gemeubileerd notarishuis”

Recensie uit juli 2018 . Heel aangenaam verblijf in Chateau Arfeuilles. Prachtig en stijlvol gemeubileerd notarishuis met ruime en vernieuwde keuken en badkamers, een gezellige zithoek en aparte TV-kamer. Ruime, goed verluchte en authentiek ingerichte slaapkamers. Wij waren met 9 negen personen en iedereen had de ruimte om zich vrij te voelen. Fantastische tuin met mooie uitzichten op het dorp en de groene omgeving. Zwembad met voldoende ligzetels en aangenaam zithoekje in de schaduw. Domein is volledig afsluitbaar. Dus ook privé parking. We hebben volop genoten van de rustige omgeving. Dagelijks gingen we te voet naar het plaatselijke bakkerijtje om vers stokbrood. De vriendelijke eigenaars van "Chateau d'Arfeuilles" zijn warm, vriendelijk en behulpzaam.

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 11/2018

Elodie Porsenna (Suise)
"Cadre magnifique, accueil très chaleureux"

Avis de octobre 2018 d'un séjour en septembre 2018 . Cadre magnifique accueil très chaleureux. Le petit déjeuner était excellent. Merci pour ce superbe week-end, on recommande.

Couple adultes  |  séjourné le 9/2018

Gwenda Blackmore (UK)
“Fantastic time from start to finish”

Reviewed 15 September 2018 for a stay in August 2018 . Fantastic time from start to finish. The Chateau is out of this world. Massive thanks to Alle and Linda for being fantastic hosts, always very willing to advice on places to vist and organising a taxi to Vichy. A return is on the cards. Best wishes from Gwenda and family x

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 8/2018

Fritz Henri (Germany)
"Sehr empfehlenswert"

Bewertet im September 2017 für einen Aufenthalt im September 2017 . Linda und Alle sind die perfekten Gastgeber, überaus aufmerksam und angenehm. Wir hatten einen sehr schönen Aufenthalt bei ihnen in Arfeuilles. Linda und Alle haben ein historisches Gebäude mit sehr viel Liebe und Können restauriert und eingerichtet. Sehr empfehlenswert! . De Giessen, Allemagne · septembre 2017

Couple adultes  |  séjourné le 9/2017

Chrissie Hymers (UK)
“Blissful”

Reviewed 4 September 2017 for a stay in August 2017 . We have just returned from an absolutely amazing week in Arfeuilles. The chateau is genuinely even more beautiful than in the pictures. Alle and his wife were the perfect hosts. The rooms are delightful, the kitchen huge and so much outdoor space. We spent the vast majority of our time around the pool, reading and enjoying BBQ's. The nearby countryside is stunning, well worth a walk. We all had a really wonderful time. Thank you. Would you recommend this Château to a friend? Yes.

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 8/2017

Tonneke Schöne (Nederland)
“Heerlijke week in een droomhuis!”

Recensie uit juli 2017 . Heerlijke week gehad met kinderen en kleinkinderen (10 personen in totaal) in een droomhuis! Hebben weinig van de omgeving gezien, zo heerlijk was het op de plek zelf. en wat een lieve eigenaren. Ik weet niet of ik wel bereid zou zijn dit kostbare bezit met "vreemden" te delen. Gelukkig maar dat zij er anders over denken.

Famille avec jeunes enfants  |  séjourné le 7/2017

Vicky Fairbrother (UK)
“Fantastic holiday!!”

Reviewed 15 September 2016 for a stay in August 2016 . We found this property as my husband was taking part in Ironman Vichy and we needed somewhere relaxing but close to event that could also accommodate our large family group. Upon arrival we were immediately impressed with the property as it was even better than the pictures! The grounds were beautiful. We were also greeted by the owners, Alle and Linda who were extremely friendly and helpful during our stay. We were just as pleased with inside the property, all rooms were clean and tidy. The pool was a good size, our children spent most of the time in it! The kitchen also had an excellent selection of utensils and appliances- the owners have really thought of everything! If you are looking for a quiet, relaxing holiday in the French countryside then this chateau is perfect. We had a fantastic holiday!!

Famille avec grands enfants  |  séjourné le 8/2016

Marc Hessels (Nederland)
“Hele fijne week in mooi landhuis”

Recensie uit juli 2016 . Een hele fijne week in een bijzonder mooi en goed uitgerust landhuis. Het huis was fris schoongemaakt bij aankomst (dat is echt geen standaard in Frankrijk). Alle kamers waren mooi ingericht in een authentieke stijl. We hadden heel goed weer maar in huis had je daar helemaal geen last van. Het bleef binnen lekker koel. Het zwembad was prima. 2 zaken sprongen wat mij betreft eruit: de keuken, met zo'n keuken kun je geen hekel hebben aan koken en de grote tafel buiten die we gebruikten voor het ontbijt en avondeten met een fantastisch uitzicht op het dorp en het middelgebergte. Kortom een aanrader hoewel ik er altijd graag "op uit wil" had ik dat tijdens deze vakantie helemaal niet vanwege de prima accommodatie.

Famille avec grands enfants  |  séjourné le 7/2016

Chargement…
Oups !
Vous utilisez un navigateur Web que nous ne supportons pas entièrement. Veuillez l'actualiser pour une meilleure expérience.
Notre site fonctionne mieux avec Google Chrome.
Comment mettre à niveau le navigateur